Download

Δευτέρα, 16 Νοεμβρίου 2015

«Αυτό που αξίζεις το παίρνεις...»

Ο Νίκος Σπυρόπουλος μίλησε για όλους και για όλα σε μια αποκαλυπτική συνέντευξη!


Μονή Λαζαριστών, Κολοκοτρώνη 26, Σταυρούπολη.
Τηλέφωνο: 2310 600 244

Ο Νίκος Σπυρόπουλος μίλησε στο SPORT24.gr και  ξετίλιξε το κουβάρι της καριέρας του. Εμείς πήραμε το κομμάτι που μίλησε για το πέρασμα του από τον ΠΑΟΚ.

Μεταξύ άλλων είπε:

- Πώς ήταν τα πράγματα στον ΠΑΟΚ;
"Με την έλευση του Ιβάν Σαββίδη ο ΠΑΟΚ έκανε αρκετά βήματα προόδου. Ζώντας από μέσα την ομάδα, απέχει σε πολλά οργανωτικά κομμάτια, αλλά όλοι εκεί έχουν διάθεση να κάνουν τον ΠΑΟΚ δυνατό. Όλοι στη βόρεια Ελλάδα είναι ΠΑΟΚ και της αξίζει αυτής της ομάδας να είναι ψηλά".

-Εννοείς ότι υστερούσε οργανωτικά κομμάτια συγκρίνοντάς το με την Ιταλία ή και με τις άλλες ομάδες που αγωνίστηκες; Και σε τι κομμάτια αναφέρεσαι;
"Το συγκρίνω ακόμα και με τον Πανιώνιο επί Τσακίρη. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα πράγματα. Θεωρώ ότι πρέπει να πάει κάποιος άνθρωπος που να ξέρει καλά πώς χρειάζεται να δουλευτούν συγκεκριμένα θέματα σε μια μεγάλη ομάδα. Να τα οργανώσει καλύτερα".

-Υπήρχε πίεση στον ΠΑΟΚ;
"Υπήρχε μεγάλη πίεση. Η ομάδα δεν ήταν έτοιμη για τίτλους, ενώ είχε δοθεί διαφορετική εντύπωση. Τα προβλήματα δεν λύνονται από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν μπορεί μια ομάδα να πρωταγωνιστεί όταν κάνει τόσες πολλές αλλαγές".

-Γιατί συμβαίνει αυτό στην Ελλάδα και κάθε χρόνο οι ομάδες αλλάζουν τόσους πολλούς παίκτες;
"Στις μεγάλες ομάδες η πίεση είναι μεγάλη, περισσότερη από ό,τι πρέπει. Και για τους παίκτες, και για τους προπονητές και για τους παράγοντες. Καμιά φορά ψάχνουν να βρουν εξιλαστήρια θύματα. Στοχοποιούν κάποιον για να καλύψουν τα δικά τους λάθη".

-Αυτό συνέβη με εσένα όλα αυτά τα χρόνια;
"Και σε εμένα και σε άλλα παιδιά. Και στον Παναθηναϊκό και στον ΠΑΟΚ. Αυτό χωρίς να θέλω να παραβλέψω δικά μου λάθη ή αν απέδωσα αυτό που έπρεπε να αποδώσω".

- Στον ΠΑΟΚ και με Στέφενς και Αναστασιάδη τι ακριβώς είχε γίνει;
"Το να υπάρξουν διαφωνίες σε μια ομάδα είναι κάτι απολύτως λογικό. Με τον Στέφενς υπήρξε ένας διάλογος, σε ήπιους τόνους. Και με τον Αναστασιάδη υπήρξε. Βγήκαν όμως με... σάλτσες προς τα έξω. Όπως επίσης έγιναν ένα σωρό διάλογοι άλλων παικτών με προπονητές σε ακόμα χειρότερο βαθμό σε σχέση με εμένα, και δεν βγήκε τίποτα προς τα έξω. Γενικά στις ομάδες βγάζουν αυτό που θέλουν να βγάζουν. Στα αποδυτήρια που υπάρχουν τόσοι άνδρες, είναι λογικό να υπάρχουν διαφωνίες. Συμβαίνουν αυτά...".

-Γιατί θεωρείς ότι έβγαιναν στη δημοσιότητα τα δικά σου περιστατικά και όχι άλλων παικτών;
"Δεν ξέρω. Ίσως επειδή όταν συνέβαινε ένα περιστατικό δεν έπαιρνα τηλέφωνο για να πάρω θέση, να το διαστρεβλώσω ή να πω ότι δεν συνέβη τίποτα. Το έβγαζαν όπως ήθελαν να το βγάλουν. Ως χαρακτήρας θέλω να είμαι ευθύς. Όταν ήθελα να πω κάτι, το έλεγα στους αρμόδιους. Ή στον προπονητή ή στη διοίκηση. Ό,τι είχα να πω το έλεγα μπροστά τους, μπροστά σε όλους, δίχως να σκέφτομαι τις συνέπειες".

-Ένιωσες αδικημένος στις ομάδες που αγωνίστηκες;
"Αυτό που αξίζεις το παίρνεις. Ίσως στον ΠΑΟΚ την πρώτη χρονιά θα μπορούσα να πάρω περισσότερο παιχνίδια. Ποτέ δεν έπαιξα τρία παιχνίδια συνεχόμενα. Και σε τραγική κατάσταση να ήμουν, τρία ματς σερί εκτιμώ ότι θα μπορούσα να τα παίξω. Δεν αισθάνομαι όμως αδικία. Στον Παναθηναϊκό υπήρχε ένα περίεργο κλίμα για εμένα, εξωαγωνιστικά. Δεν ήταν οι καλύτερες συνθήκες. Αισθανόμουν όμως δυνατός".

Επιμέλεια άρθρου:

*Πατήστε ΕΔΩ αν θέλετε Like στην ομάδα του σάιτ μας (Aetos26.gr) στο Facebook, για να μαθαίνετε πρώτοι τα νέα του ΠΑΟΚ, της Εθνικής Ελλάδος αλλά και τα νέα σε όλο τον κόσμο σε ποδόσφαιρο-μπάσκετ & σε διάφορα κορυφαία αθλήματα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου